IniciAppPIMEC Maresme – Barcelonès Nord i l’Ajuntament de Tordera es reuneixen per...

PIMEC Maresme – Barcelonès Nord i l’Ajuntament de Tordera es reuneixen per tractar temes d’interès per a les pimes i els autònoms del territori

La delegació de PIMEC al Maresme i al Barcelonès Nord es van reunir la setmana passada, amb l’Ajuntament de Tordera per abordar diferents qüestions en matèria empresarial. En la trobada hi van participar, per part del consistori l’alcalde, Joan Carles Garcia, i la regidora de promoció econòmica, Nadia Cantero. Per part de la patronal, hi va assistir el president de PIMEC al territori, Joan Pera, i el delegat territorial, Damià Fernández.

PIMEC Maresme – Barcelonès Nord i l’Ajuntament va fer una presa de contacte per posar les bases per tal que PIMEC pugui tenir una antena al territori, fet que millorarà la proximitat amb el soci de la zona de l’alt Maresme. També, al llarg de la trobada es van tractar temes com la necessitat de suport al comerç local i la millora dels polígons industrials, sobretot en els temes de implantació de fibra òptica.

D’altra banda, els membres de la patronal van explicar els programes que PIMEC està duent a terme a tot el territori, com el “Pla de viabilitat empresarial”, o el programa “Accelera el creixement”. Finalment, ambdues entitats van fer un intercanvi d’informació de la situació actual de les pimes i els autònoms al territori, el qual està experimentant el darrer any un increment de noves empreses, sobretot micros i petites.

ÚLTIMES NOTÍCIES