IniciAppDarreres hores per optar al concurs per l'atorgament de llicències de venda...

Darreres hores per optar al concurs per l’atorgament de llicències de venda no sedentària als mercats de Tordera, Sant Pere i dels dimarts

Fins avui restarà obert el període de presentació de sol·licituds per a 16 places de parades dels mercats de Tordera (6), Sant Pere (4) i dels dimarts (6) respectivament. 

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és poder seguir potenciant l’activitat comercial d’ambdós mercats, proporcionar nous productes, reforçar l’existent i garantir al públic habitual el tipus de comerç que té més demanda. Escoltem la regidora de mercats, Nàdia Cantero.

llicencies mercat 1

L’atorgament de les noves llicències municipals per l’exercici de la venda no sedentària es realitza mitjançant convocatòria pública i com a resultat d’un procediment basat en els principis de transparència, imparcialitat i publicitat. Nàdia Cantero explica les àrees de mercat on s’ubicarien les noves parades.

llicencies mercat 2

A més a més, es reforça i se segueix implementant i donant forma el mercat dels dimarts, una proposta que va néixer en temps de pandèmia i que s’ha anat consolidant al centre del municipi. Les sol·licituds s’hauran de formular mitjançant la corresponent instància normalitzada que és es pot obtenir a través de les bases que s’adjunten en aquest mateix enllaç preferiblement via telemàtica que trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES