IniciAppEl canvi de gespa i l'enllumenat al municipal d'esports conjuntament amb el...

El canvi de gespa i l’enllumenat al municipal d’esports conjuntament amb el manteniment de la resta d’instal·lacions principals reclams pressupostaris de la regidoria d’esports

Amb el pressupost de l’Ajuntament de Tordera aprovat pel 2021, des de la regidoria d’esports ja comença a treballar en diferents projectes. De fet, per aquest curs esperen poder tenir enllestides diferents reclamacions que des dels clubs esportius i usuaris de les instal·lacions esportives han demanat al departament. Les més importants estaran centrades en el municipal d’esports amb la substitució de la gespa del camp 1 i la renovació de l’enllumenat. Ho explicava el mateix regidor Pau Megias.

Megias inversions 1

A més a més, l’altra ubicació on estan previstes millores importants és a la Pista Coberta de Sant Andreu. La reforma dels vestuaris, instal·lació de grades i millorar el tancat per evitar l’entrada de l’aigua de la pluja són algunes de les tasques projectades. Ho detallava Megias.

Megias inversions 2

L’altre objectiu que estan treballant per aquesta temporada és el disseny i organització d’un programa per incentivar l’esport a l’aire lliure. Rutes de senderisme, BTT i potenciar els parcs esportius amb la millora dels actuals i la construcció d’una zona de cal·listènia son els punts principals de la idea. Escoltem Pau Megias.

Megias inversio 3

La relació amb les entitats esportives o la tornada a la competició són alguns dels temes també que es tracten dins l’entrevista del Show dels Esports d’aquest vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES