IniciAppDe moment el primer equip del CFTordera no tornarà a competir aquesta...

De moment el primer equip del CFTordera no tornarà a competir aquesta temporada

Tal com va informar la federació catalana de futbol, la categoria de la segona catalana, lliga on milita el primer equip del CFTordera, no tornarà a la competició aquesta temporada. Segons informa la mateixa institució a través d’una nota de premsa, s’ha pres aquesta decisió, seguint l’enquesta que ha formulat als clubs durant la setmana passada, i davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició -per dates no es pot acabar abans de finalitzar el mes de juny i s’acumularien els partits intersetmanals, en una categoria absolutament amateur. Des del CFTordera, el coordinador esportiu Oriol Vila anunciava ahir dins del Show diari que ells consensuadament amb totes les parts havien decidit votar que no es tornés a jugar.

Vila suspensio 1

Vila explicava que dins del vestuari hi ha diverses opinions i les respecten. Matisava com havien acordat i valorat la situació esportiva d’una possible tornada.

Vila suspensio 2

Aquesta setmana també es decidirà conjuntament amb el PROCICAT si el futbol base torna a la competició. Una decisió que es podria saber entre dijous-divendres.

ÚLTIMES NOTÍCIES