IniciAppEl Jovent Republicà de Tordera celebrarà diumenge un acte de campanya de...

El Jovent Republicà de Tordera celebrarà diumenge un acte de campanya de cara les eleccions del 14F

El pròxim diumenge 7 de febrer, el Jovent Republicà de Tordera celebrarà l’acte central de campanya del Maresme i Baix Besòs a les 11:00h a la plaça de la Concòrdia.

L’acte comptarà amb la ponència dels candidats del Jovent Republicà a les llistes d’Esquerra Republicana de la circumscripció de Barcelona, amb en Pau Morales, cap de llista del Jovent i candidat número 11 i la Sara Polo, candidata del Maresme i Baix Besòs.

Tanmateix, ens acompanyarà el ja diputat Ruben Wagensberg, número 13 a les llistes, conegut activista pels drets humans i, impulsor de la campanya Volem Acollir. L’acte té com a objectiu tractar les diferents propostes que el Jovent Republicà presenta a les pròximes eleccions, destacant aquelles que afecten els més joves del nostre territori.

En tot moment es respectaran les mesures de seguretat pertinents, seguint el protocol del partit i del Procicat. Es recomana respectar les limitacions municipals i per aquest motiu es possibilita el seguiment de forma telemàtica, en directe via YouTube des del canal de Jovent Republicà; i des d’Instagram des del perfil de Jovent Republicà Maresme Baix Besòs.

En cas de pluja, l’acte es realitzarà a la Pista de l’Amistat.

ÚLTIMES NOTÍCIES