IniciAppEl torderenc Narcís Barrera ha deixat de ser segon entrenador del FC...

El torderenc Narcís Barrera ha deixat de ser segon entrenador del FC Andorra

Una de les notícies més sorprenents dels darrers dies a la segona divisió “B” de futbol ha estat la destitució de Nacho Castro i del torderenc Narcís Barrera com a tècnics del FC Andorra. Pel que fa als resultats, l’equip es troba classificat a la segona posició amb bones xifres i per tant el projecte estava funcionant. El mateix Barrera, en declaracions a Ràdio Tordera detallava els motius d’aquesta fulminant destitució.

Barrera destitucio andorra 1

Barrera explicava que durant aquests mesos han treballat amb molta pressió i tensions sobretot a l’hora de prendre decisions importants per l’equip. Tot i això marxen amb el cap ben alt i tranquils saben que la feina l’han fet el millor que han sabut.

Barrera destitucio andorra 2

Pel que fa a la relació amb en Gerard Piqué, en Narcís la considera de cordial de “president-entrenador-treballador” malgrat que el jugador blaugrana si seguia setmanalment el projecte futbolístic.

Barrera destitucio andorra 3
A hores d’ara el torderenc no té massa clar que farà, però té previst quedar-se al país andorrà i esperar a final de temporada per a veure si ressorgeix algun nou projecte. L’entrevista sencera amb en Narcís Barrera la podreu escoltar íntegrament aquest vespre dins del Show dels Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES