IniciAppTordera registra un saldo positiu de població estacional ETCA al tercer trimestre...

Tordera registra un saldo positiu de població estacional ETCA al tercer trimestre de l’any 2019

La població estacional a temps complet anual (ETCA) del Maresme durant 2019 ha estat negativa amb un saldo de -6.340 persones per dia. Això implica, tal i com recull l’Informe de Població Estacional elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, que una part de la població empadronada s’ha de traslladar a viure fora del Maresme per qüestions, principalment, de treball o estudis.

Les dades ETCA es calculen comptabilitzant els dies que cada persona ha estat present en un municipi fent el saldo entre les entrades de persones no residents i les sortides de persones empadronades.

En conjunt amb altres municipis – Arenys de Mar, Canet de Mar, Palafolls, Sant Vicenç de Montalt- ,Tordera registra un saldo positiu de població estacional ETCA només en el tercer trimestre de l’any. Aquest saldo, però, no permet un saldo positiu anual.

Pel que fa a la resta de l’any, el municipi torderenc va registrar un saldo de -330 al primer trimestre, de -356 al segon i de -319 al quart, amb una població ETCA total de -180 (17.036 ETCA per 17.216 persones que habiten a Tordera).

ÚLTIMES NOTÍCIES