IniciAppEl CPTordera es queda a les portes de sumar punts a la...

El CPTordera es queda a les portes de sumar punts a la pista del líder (3-2)

Partit travat el que es va afrontar el Club Patí Tordera a la pista del HC Sant Just, el primer classificat del grup de l’OK Lliga Plata Nord. Els torderencs es van avançar al marcador gràcies a un xut llunyà d’Albert Hernández. Però la rèplica dels locals no es va fer esperar i 40 segons més tard van fer l’empat. Es van posar per davant faltant 10 minuts pel descans i malgrat que Pablo Torres va tenir una falta directa per tornar a posar igualtat, l’electrònic ja no es va tornar a moure fins a la segona part (2-1). A la represa, el partit va tenir de tot, el Tordera va sortir endollat i va fer l’empat novament de la mà d’Albert Hernández. La reacció del Sant Just va arribar faltant només 7 minuts pel final amb el gol d’Eduard Fernández. Pablo Torres per part del Tordera la va tornar a tenir amb una falta directa a 30 segons, però no la va poder convertir i el marcador va quedar-se amb el 3-2 definitiu. L’entrenador del Tordera Tete Hugas es mostrava desanimat al final del partit pels seus jugadors i ressaltava que a partir d’ara cal afrontar mentalment una bona aturada de Nadal per tornar trencant la ratxa negativa de resultats que arrosseguen.

Hugas post Sant Just

El primer equip del CPTordera ha acomiadat l’any 2020 amb una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. Uns resultats que el mantenen en posicions de mitja taula classificatòria. L’hoquei patins tornarà el dissabte 9 de gener al Parroquial.