IniciAppL’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat al Polígon de Can Verdalet

L’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat al Polígon de Can Verdalet

L’àrea de promoció econòmica i medi ambient de l’Ajuntament de Tordera s’ha reunit amb el sector empresari del Polígon de Can Verdalet per abordar els seus problemes i preocupacions.

D’entre les demandes sorgides, l’Ajuntament de Tordera s’ha compromès a unificar la imatge del polígon. Un manteniment i millora que es vol fer a través de la renovació del directori d’empreses i la instal·lació d’un nou cartell informatiu i localitzador a l’entrada. Així, a més d’aquest llistat físic i consultable, situat davant el pàrquing de l’estació de tren, també s’instal·larà una placa identificativa a cada nau. Per altra banda, també arribaran noves càmeres de seguretat al Polígon de Can Verdalet. Ho explica la regidoria de Mediambient, Nàdia Cantero.

nadia cameres can verdalet

Per la seva banda, l’Ajuntament de Tordera també ha insistit en aturar els abocaments incontrolats a diferents espais. Per això, es vol augmentar la presència de contenidors i ja s’ha informat del funcionament de la deixalleria i del servei gratuït de la recollida de cartrons de dimarts i dijous a aquella zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES