IniciNoticiesCulturaFotoclub Tordera anuncia els premis del concurs de fotografia Festa Major i...

Fotoclub Tordera anuncia els premis del concurs de fotografia Festa Major i Pont de Ferro

El Fotoclub Tordera va donar a conèixer el passat 12 de setembre els guanyadors dels dos concursos de fotografia organitzats aquest any. Al concurs de Festa Major només s’hi podien presentar imatges de la celebració torderenca. El primer premi de 300€ i trofeu va ser per a Narcis Vila; primer finalista Xavier Xaubet  i, per últim, el segon finalista Pablo Ntutumu. 

Pel que fa al concurs Pont de Ferro, a aquest s’hi van poder presentar fotografies amb temàtica lliure dins del terme municipal de Tordera. El primer premi de 200€ i trofeu va recaure en  Javier Checa; primer finalista Pablo Ntutumu  i segon finalista Xavier Xaubet.  El president de l’entitat, Xavier Llop fa un balanç positiu dels concurs, malgrat haver baixat la participació respecte l’any anterior.

balanç fotoclub

El jurat composat per 3 membres de la Federació Catalana de Fotografia, han triat aquest premiats entre totes les fotografies que han participat en els dos concursos. S’exposaran una part seleccionada de les obres en la pàgina de l’entitat fotoclubtordera.cat. Podeu visualitzar l’acte d’entrega de premis en el compte de fotoclubtordera de Youtube.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES