IniciAppEl Club TKD+ Tordera valora positivament la segona edició de l’exhibició de...

El Club TKD+ Tordera valora positivament la segona edició de l’exhibició de festa major

L’associació esportiva Més Taekwondo Tordera, en col·laboració amb l’ajuntament del municipi torderenc, va celebrar la segona edició de l’exhibició de Taekwondo, acte que enguany també ha format part de la programació esportiva de la Festa Major.

Segons ha informat l’entitat, l’esdeveniment va transcórrer de forma satisfactòria.

L’acte va tenir lloc el 19 d’agost, és a dir el passat dimecres, a la Plaça de l’Ajuntament de Tordera a partir de les 18:00. L’esdeveniment es va prolongar fins les 19:00 aproximadament, per tant aquest va tenir una durada estimada d’una hora.

Óscar Pavon, president de l’entitat, valora de la següent forma el desenvolupament d’aquesta segona edició de l’exhibició de Taekwondo de Festa Major.

Óscar Pavon 1

Pavon, en declaracions a Ràdio Tordera, descriu com va condicionar el Covid-19 el transcurs de l’esdeveniment esportiu.

Óscar Pavon 2

El club va fer especial enfàsis en què se seguirien de forma rigorosa els protocols de seguretat per tal d’evitar que l’esdeveniment suposés una font de transmissió i contagis.

Així doncs, al llarg de l’acte es van evitar aglomeracions, hi va haver un control higiènic i evidentment, la mascareta va ser-hi present en tot moment.

L’entitat ja ha manifestat la seva satisfacció i també ha expressat la seva disposició a repetir l’any que ve.

L’equip d’esports de Ràdio Tordera us mantindrà informats de qualsevol actualització que pugui patir la programació esportiva de la festivitat torderenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES