IniciAppSuu i Diego Cortés aquesta nit a Tordera

Suu i Diego Cortés aquesta nit a Tordera

Avui arriba la segona nit de vetllades culturals: els actes del festival de festa major 2020 de Tordera. Aquesta nit doble concert musical amb els caps de cartell principals de tota la celebració.

A les 20:00h del vespre, una actuació de Diego Cortes, guitarrista i compositor, que compta amb una llarga trajectòria en el món de la fusió del flamenc i del jazz amb grups com Iberia, Jaelo i Kejaleo. Guitarrista habitual de l’Albert Pla, acumula un recorregut internacional amb un gran palmarès. El torderenc torna a Tordera després de recórrer escenaris d’arreu del món – des d’Argentina fins a Rússia passant per Xile, Mèxic i diversos països europeus.

Posteriorment, arriba una de les també estrelles de l’estiu. La Susana Ventura, artísticament coneguda com a “Suu” és una cantautora catalana que es va popularitzar en un primer moment a la xarxa social d’Instagram. L’any 2018 va llançar l’àlbum Natural, i va rebre el premi Enderrock a millor artista revelació. Aquest any compta amb un nou repertori de cançons que, de fet, “Tan de bo” és la cançó d’estiu de TV3. La Suu actuarà avui a les 23:30. La cantant ens explica sobre què tracten les seves cançons.

suu radio tordera

Totes les actuacions són gratuïtes i es duen a terme al Parc Prudenci Bertrana. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle sota estrictes mesures higièniques.

ÚLTIMES NOTÍCIES