IniciAppTordera tindrà un mural per honorar el personal sanitari

Tordera tindrà un mural per honorar el personal sanitari

El Festival de Festa Major 2020, es veu obligatòriament sotmès a les restriccions sanitàries i de seguretat per la COVID-19. Justament, és l’actuació sanitària sobre el coronavirus el que ha inspirat la iniciativa d’elaborar un grafitti representatiu.

Així doncs, amb l’objectiu de posar en valor la tasca de tots els sanitaris que estan duent a terme per abordar la crisi, dins el període de la festivitat torderenca es dibuixarà un mural per honorar al món sanitari. El regidor de festes, Pau Megias, explica la voluntat d’aquesta iniciativa.

mural sanitari 1

Un gran “Gràcies” és l’epicentre d’aquest mural situat just davant del CAP Tordera, centre sanitari de referència del municipi. Concretament es troba situat al Carrer del Doctor Carreras. Uns artistes de Barcelona van presentar la proposta. Ho explica el regidor Pau Megias.

mural sanitari 2

El mural s’elaborarà durant els diferents dies que duri el festival de Festa Major. De fet, el dilluns 24 d’agost (Sant Bartomeu), el pubillatge torderenc ja ha oficialitzat una visita al mural a les 12:00h del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES