IniciAppEl president del CFTordera Josep Alsina assisteix a l’assemblea general ordinària de...

El president del CFTordera Josep Alsina assisteix a l’assemblea general ordinària de la Ferderació Catalana de Futbol

Ahir dijous 20 d’agost la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol.

Com a president del CFTordera, Josep Alsina va assistir a la trobada on es van tractar diversos temes com el pla de competició per la pròxima temporada 2020-2021 proposat per part de la Junta Directiva de l’FCF. Com a principal novetat presentarà subgrups distribuïts per proximitat geogràfica i dues fases de competició a Primera i Segona Catalana, amb l’inici de lliga previst a partir del cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, i amb l’aplicació del protocol d’actuació elaborat de forma conjunta amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física per la represa de l’activitat esportiva a Catalunya.

El nou pla de competició també donarà resposta davant qualsevol circumstància derivada de la nova situació sanitària. D’aquesta manera, preveu la declaració de temporada nul·la en cas de rebrot durant la primera fase, mentre que si la competició es troba en la segona fase, l’ordre de la classificació determinarà els ascensos i descensos.

En la vessant esportiva, els presidents dels clubs del futbol i futbol sala català han ratificat l’acord de la Junta Directiva de la Federació de resolució de les competicions del curs 2019-2020, amb ascensos i no descensos en les categories amateur, i els ascensos derivats de la cobertura de vacants i no descensos en la base.

ÚLTIMES NOTÍCIES