IniciAppEl Teatre Clavé ha recuperat favorablement l’activitat en el post-confinament

El Teatre Clavé ha recuperat favorablement l’activitat en el post-confinament

La cultura és una de les grans damnificades per la pandèmia de la COVID-19 ja que s’ha vist obligada a tancar els escenaris durant tots els mesos de confinament i, encara ara, es troba sota restriccions d’entrada que suposen una despesa important per als organitzadors.

L’afectació també ha passat per Tordera. Des del Teatre Clavé, igual que en moltes empreses i entitats del poble, van haver d’aturar l’activitat. Uns actes que, afortunadament per l’equipament cultural de Tordera, ha pogut reprendre. El director del Clavé, Josep Navarro, lamenta la repercussió econòmica però celebra que l’activitat no s’hagi perdut.

balanç clave 1

Així doncs, activitats com “L’altre Clavé”, el casal d’estiu o el Centre de Formació Artística han respòs amb molta participació, durant l’etapa post-confinament.

A nivell econòmic, doncs, sí que ha suposat una pèrdua important pel fet d’haver perdut la temporada alta del Teatre Clavé i la cancel·lació dels pagaments de les quotes dels mesos de confinament. Ho explica Josep Navarro.

balanç clave 2

La Fundació del Teatre Clavé de Tordera i l’Ajuntament de Tordera han reafirmat la voluntat de seguir sempre les mesures de seguretat, un fet que es tradueix en seguir unes ràtios d’ocupació i que es mantingui un nivell de desinfecció molt elevat. Tot plegat per gaudir d’una cultura segura.