IniciAppEl “Discovey Time” de la Biblioteca de Tordera rep un reconeixement públic

El “Discovey Time” de la Biblioteca de Tordera rep un reconeixement públic

La Fundació Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya inclou el “Discovery Time” de la Biblioteca de Tordera al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals.

El “Discovery time” és el programa de xerrades i tallers de divulgació científica i cultural destinat als infants durant l’època de vacances, malgrat que aquest any no s’ha pogut celebrar a causa de la situació sanitària. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, explica com va començar aquest espai infantil.

anfronts discovery time 1

El Banc de Bones Pràctiques ha reconegut l’activitat “Discovery Time” com a una aportació innovadora i de qualitat que pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals. Sílvia Anfrons assegura que durant tots aquests anys han après “entre tots” i es mostra molt feliç del reconeixement.

anfronts discovery time 2

Aquest Banc és un servei dels governs locals està impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES