IniciAppAvui conclou el cicle musical de “L’altre Clavé”

Avui conclou el cicle musical de “L’altre Clavé”

El Teatre Clavé de Tordera organitza “L’altre Clavé” una proposta cultural i musical que es tirarà endavant amb aforament limitat i mesures de seguretat.

Avui hi ha la darrera sessió d’aquest cicle d’estiu del Teatre Clavé a les 22:00h de la nit. “L’altre Clavé” es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant de l’equipament municipal, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica.

El cicle d’estiu acaba avui dijous 16 de juliol amb “Músiques callades” amb l’actuació del trio Renau-Llopart-Fanò composat per en Marc Renau, professor de violoncel, en Carles Llopart, professor de saxòfon i en Filippo Fanò, professor de piano. A més, hi participarà la Laia Estellers, alumna de l’Escola de Dansa, dirigida per l’Anna Rodriguez. El professor de música del Teatre Clavé, Medí Peiron, explica la sessió d’avui.

altre clavé 16 juliol

L’organització recorda que, degut a la crisi de la COVID-19 i amb compliment de les mesures de seguretat, es redueix l’aforament a la meitat: aproximadament una trentena de persones. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€ (consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES