IniciAppEls responsables de les instal·lacions de Soccerland Catalunya de Tordera ja treballen...

Els responsables de les instal·lacions de Soccerland Catalunya de Tordera ja treballen amb les possibles mesures de seguretat que hauran d’aplicar per la tornada a l’activitat

Un dels altres interrogants que es troben sobre la taula son les noves mesures de seguretat i higiene que a les diferents instal·lacions esportives s’hauran d’aplicar. Coincidint amb el canvi de nom i la posada en escena del projecte esportiu Soccerland Catalunya, un dels reptes que tenen els inversors, és apostar per la renovació i remodelació de la zona on estan ubicats els camps. A més a més, ara se’ls ha girat feina amb la responsabilitat de tenir un espai condicionat per acollir un bon nombre d’esportistes. Jordi Linares és el responsable gerent de Soccerland Catalunya.

Linares afectacio 1

La pregunta que es fa tothom del sector esportiu és, com s’ha d’aplicar aquest protocol? Linares explicava al Show diari que ja estan parlant amb empreses de desinfecció i també es plantegen altres moviments de l’estructura.

Linares afectacio 2

Tant els habituals com els possibles nous clients de Soccerland Catalunya ja comencen a demanar i tenir en compte aquests nous escenaris de neteja i desinfecció constant.

ÚLTIMES NOTÍCIES