IniciAppEl Cercle d’Història de Tordera prepara un conte de llegendes

El Cercle d’Història de Tordera prepara un conte de llegendes

L’espai La Teranyina, el programa que dona a conèixer les entitats del nostre poble, ha entrevistat aquesta setmana al Cercle d’Història de Tordera.

Des de l’entitat, han vist completament aturada l’activitat d’aquests mesos a causa de la pandèmia mundial. Malgrat això, han anunciat que participaran a la Fira del Conte que es prepara per finals d’any, a Tordera, amb la intenció de presentar el seu nou llibre infantil. Si la situació sociosanitària ho permet, l’entitat preveu que sigui el primer acte. Ho explica la presidenta, Mercè Torrellas.

cercle història 1

El conte, el qual està redactat però encara li falten les il·lustracions, tracta de llegendes directament relacionades amb el municipi de Tordera, va dirigit a un públic totalment heterogeni. Ho explica la presidenta Torrellas.

cercle història 2

 El Cercle d’Història és una entitat que cada any organitza un munt d’activitats com un dia sencer amb el centre El Caliu de Tordera o la gestió de la Festa de Vallmanya i l’aplec de l’Erola. L’entitat també redacta un llibre d’articles històrics, cada any, a més del conte de llegendes i un punt de llibre. Cada any preparen xerrades i sortides que es poden seguir a la pàgina web http://cerclehistoriatordera10.blogspot.com/.

ÚLTIMES NOTÍCIES