IniciAppObertes les inscripcions del casal d’estiu de l’Athletic Club Tordera Parc

Obertes les inscripcions del casal d’estiu de l’Athletic Club Tordera Parc

Amb el repte de tornar a engegar l’activitat esportiva-lúdica del municipi, des de l’Athletic Club Tordera Parc també estan organitzant un casal d’estiu pels propers mesos. En concret es durà a terme del 29 de juny al 14 d’agost en horari de matins amb una proposta molt variada de jocs que es compaginaran amb la pràctica esportiva del futbol sala. En Roberto Fernandez director i coordinador del casal avançava al Show diari amb la programació que comencen a treballar.

Rober athletic casal 1

De moment es troben amb forces dubtes sobre els possibles protocols de distància i seguretat que hauran d’aplicar i que encara no estan ben determinats. Esperen que durant els propers dies es puguin ja aclarir per fer-se una millor idea del que es podrà oferir als més joves. Actualment són optimistes i creuen que podran fer repetir coses fetes dels darrers anys com la tecnificació, sortides amb bicicleta o fins i tot anar a la piscina.

Rober athletic casal 2

Les inscripcions estan obertes fins al proper 15 de juny i es poden fer a través de correu electrònic fstordera@gmail.com , Sports Tordera i per a més informació us podeu adreçar a les xarxes oficials del club.

ÚLTIMES NOTÍCIES