IniciAppL’estiu del 2020 no comptarà amb el tradicional curset de sardanes organitzat...

L’estiu del 2020 no comptarà amb el tradicional curset de sardanes organitzat per La Nostra Dansa

L’Associació La Nostra Dansa ha decidit, en la darrera junta celebrada, que enguany no es durà a terme el curset de sardanes que s’organitzava des de l’entitat a la Plaça de l’Església. D’aquesta manera, l’entitat ha pres la decisió de fer una pausa a una activitat que no s’havia vist interrompuda des de l’estiu següent a l’any de la seva constitució (1976).

 La decisió presa per part de l’entitat s’emmarca en el context actual de la crisi sociosanitària provocada arrel de la Covid-19. És una decisió  presa a contracor, que pretén actuar amb la major responsabilitat possible i que vol ser una pausa d’un sol estiu. Ho explica Cristina Agell, membre de la junta de La Nostra Dansa.

curset sardanes suspès 1

La Nostra Dansa està estudiant la manera de poder oferir entreteniment i sardanes que s’adaptin a la present situació, des de les seves xarxes socials.

Pel que fa les altres activitats organitzades per La Nostra Dansa per aquest estiu, l’entitat encara no es pot pronunciar sobre quin serà el seu desenvolupament, atès que pot ser variable en funció de l’evolució dels esdeveniments, que condicionaran la celebració d’actes públics. Tot i això, La Nostra Dansa ja està treballant per tal que –en la mesura del possible- Tordera no deixi de sentir i gaudir sardanes durant aquest 2020.

ÚLTIMES NOTÍCIES