IniciAppEl recapte d’aliments d’ERC recull més de 650kg pel CDAR

El recapte d’aliments d’ERC recull més de 650kg pel CDAR

El Centre de Distribució d’Aliments i Roba de Tordera (CDAR) ha rebut un total de 654,2 kg de productes recollits que es destinaran a atendre totes les persones i usuaris del poble que ho necessitin.

Amb l’objectiu de poder ajudar a totes aquelles persones que han vist com la seva situació econòmica s’ha agreujat per culpa de la crisi del coronavirus, es va promoure una iniciativa de recollida d’aliments a Tordera que va finalitzar la setmana passada. A través de la campanya de recollida d’aliments, impulsada per ERC + Jovent Republicà + Gent de Tordera, s’ha aconseguit subministraments per atendre a tots els usuaris del CDAR durant uns dies. Amb més de mitja tonalada de productes, Sònia Purificación, encarregada de la coordinació de la campanya del recapte d’aliments,  celebra la gran participació de ciutadans i d’algunes entitats del poble.

sònia balanç recollida

A destacar, s’ha recollit 303kg de llet sencera, 135kg productes alimentaris per a nadons, 63kg pots de tomàquet fregit, 43kg d’arròs, entre d’altres.

Segons ha explicat Sònia Purificación en declaracions a Ràdio Tordera, la campanya ajudarà “a moltes persones que es troben en situació de pobresa, risc d’exclusió i situacions precàries” del municipi. Tot i així, avisa que la demanda d’ajudes s’ha triplicat i que amb aquest recapte no n’hi haurà prou per abastir a tothom en les properes setmanes. Per això, el CDAR de Tordera segueix obert a rebre donacions de tothom qui pugui aportar-hi el seu granet de sorra.

Tothom qui vulgui i pugui col·laborar, es pot dirigir a la seu del centre, al Polígon de Can Verdalet de Tordera, via telèfon al 93 764 24 26 o de forma presencial.

ÚLTIMES NOTÍCIES