IniciAppL’Hotel Salut de Calella tanca les seves portes donada la disminució de...

L’Hotel Salut de Calella tanca les seves portes donada la disminució de pacients afectats per la Covid 19 als hospitals de la Corporació

Donada la disminució del nombre de pacients afectats per la Covid-19 als hospitals de la Corporació, el passat divendres va tancar l’Hotel Salut. L’Hotel Oasis Park de Calella va començar a acollir els primers pacients positius per coronavirus el passat 3 d’abril. Des d’aleshores, s’hi han atès un total de 51 pacients.

L’Hotel ha permès alleugerir la càrrega assistencial als dos hospitals de la Corporació, el Sant Jaume de Calella i el de Blanes, i ha estat destinat a donar resposta a dues tipologies de pacients. D’una banda, a 42 pacients que havien requerit hospitalització (20 procedents del comarcal de Blanes i 22 del de Calella). Aquestes persones es trobaven finalitzant el seu tractament i requerien un aïllament que no es podia garantir en condicions al seu domicili.

I d’altra banda, 9 pacients amb simptomatologia lleu que no han requerit ingrés hospitalari, però que tampoc s’ha pogut garantir un aïllament en condicions a casa seva. Entre els quals hi ha hagut personal sanitari.

La directora del cap de Calella, Dra. Susanna Curós explica la tipologia de pacients que ha acollit l’hotel.

Hotel Calella 1

Curós explica que aquest dispositiu ha permès alliberar llits dels hospitals.

Hotel Calella 2

El seguiment assistencial dels pacients que han ingressat a l’Hotel Salut ha anat a càrrec de professionals de l’atenció primària de la Corporació. La doctora Curós destaca la tasca de l’equip que han ofert el servei i la satisfacció dels usuaris.

Hotell Calella 3

Recordem que aquest recurs a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, el gremi d’hotelers del Maresme i la Família Coll.

ÚLTIMES NOTÍCIES