IniciAppEs calcula un descens d'entre un 60% i un 70% de moviments...

Es calcula un descens d’entre un 60% i un 70% de moviments en entrades i sortides de vehicles a les urbanitzacions

Segons dades que ha facilitat la Policia Local de Tordera i registrades per les càmeres de seguretat, a les urbanitzacions de Sant Daniel, Mas Mora i Tordera Parc s’ha detectat un notable descens de la quantitat de vehicles que entren i surten de les urbanització en motiu del confinament per evitar el contagi del Coronavirus.

Segons les dades facilitades per les càmeres, si es compara l’entrada i la sortida de vehicles entre la primera setmana del mes de març amb la primera setmana d’abril, la xifra s’ha reduït gairebé fins a un 70% a Sant Daniel, un 61% a Mas Mora i un 58’18% menys de circulació de vehicles a Tordera Parc.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia demana seguir confinats a casa i no fer ús de les segones residències fins que es decreti la finalització del confinament.

alcalde policia

Des de que es va decretar l’estat d’alarma la policia local ha identificat un total de 2326 vehicles i 312 persones que circulaven a peu i ha interposat 392 sancions per incompliment de la normativa de confinament.

ÚLTIMES NOTÍCIES