IniciAppEls jugadors torderencs Enric Torner i David Gelmà afectats per la suspensió...

Els jugadors torderencs Enric Torner i David Gelmà afectats per la suspensió de la lliga italiana d’hoquei patins

Una de les primeres competicions domèstiques que ja ha baixat persiana degut a l’afectació del coronavirus ha estat la lliga italiana d’hoquei patins. A l’espera d’una reunió telemàtica que es celebrarà el proper 15 d’abril per decidir si hi ha campió i els descensos, els dos jugadors torderencs que juguen a Itàlia, Enric Torner
(Valdagno) i David Gelmà (Hockey Scandiano) ja son a casa.

Torner que l’hem pogut veure i escoltar en alguns mitjans de comunicació, va tornar fa pocs dies després d’un llarg viatge amb cotxe. Ell mateix amb declaracions per Ràdio Tordera compartia els canvis que ha hagut de fer front.

Torner suspensio 1

Comentant com quedaria la situació laboral a partir d’aquests fets, Torner confirmava el seu fitxatge pel Lodi la propera temporada.

Torner suspensio 2

Per la seva banda, en David Gelmà ja porta unes setmanes més aquí Tordera fent confinament a casa seva. De fet, fa pocs dies l’escoltàvem al Bon dia a tothom valorant la situació del país italià. Ara amb la suspensió ja definida, ell mateix ens comentava com havia rebut la notícia i com queda a nivell contractual.

Gelma suspensio 3

Gelmà creu que en aquests moments calen deixar de banda els resultats i posar tot el que pugui estar a l’abast per normalitzar la situació, malgrat les bones sensacions i la bona posició amb la que es troben a la lliga.

Gelma suspensio 4

Els dos torderencs es troben bé de salut i realitzen diàriament treball específic per tal de no perdre el ritme físic.

ÚLTIMES NOTÍCIES