IniciAppEn marxa a Tordera la campanya "Establiments segurs contra la violència masclista

En marxa a Tordera la campanya “Establiments segurs contra la violència masclista

L’Institut Català de la Dona informa que, amb la col·laboració dels cossos de seguretat, ha posat en marxa  la campanya “Establiment segur contra la violència masclista” adreçada a comerços de primera necessitat i farmàcies.

A través d’aquesta campanya es demana als establiments que estan operatius en aquests dies de confinament que col·laborin amb aquesta iniciativa posant en un lloc visible dels comerços un cartell amb el missatge següent:

“Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades. Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900900120, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia anima a les dones o nens que puguin patir violència que truquin o demanin ajuda.

toñi violencia 1

La Policia Local reparteix entre els establiments aquest cartell per a tots aquells qui s’hi vulguin adherir.

També, els comerços que ho vulgueu poden descarregar el cartell en l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat i també més missatges del web dones.gencat.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES