IniciAppEs reubica de manera provisional una part del Mercat de Tordera per...

Es reubica de manera provisional una part del Mercat de Tordera per l’afectació del temporal d’aquesta setmana

Degut al temporal excepcional viscut en les darreres hores i l’afectació del terreny proper a la llera de la Tordera (sobretot la zona malmesa entre els jardins Alcalde Sagrera i l’Esplai de la Gent Gran) des dels serveis tècnics municipals amb coordinació entre la Policia Local i la regidoria de mercats, han pres la decisió de reubicar de manera provisional per aquest diumenge 26 gener una part de les parades del Mercat.

Així les parades afectades s’instal·laran al carrer Amistat i a l’avinguda Pere Roquet i Aulet, zona que compleix les demandes d’accessibilitat, proximitat, espai i seguretat necessàries.

De cara al diumenge 26 de gener es tallarà la circulació en aquests carrers, es prohibirà aparcar i estacionar tant a la mateixa via pública com en els dos aparcaments de sorra i no es podrà entrar ni sortir dels aparcaments dels habitatges de la zona des de les 5:00h del matí fins a les 17:00h.

Aquesta ubicació és provisional per aquest diumenge i durant la propera setmana es continuarà valorant les incidències recollides per tal d’escollir un espai que permeti celebrar el Mercat de Tordera amb total normalitat durant els propers mesos. 

Des de l’Ajuntament demanen comprensió i la col·laboració de tots els veïns/es per les possibles afectacions de trànsit, aparcament i canvis a la circulació que es puguin donar en aquesta zona durant el matí de diumenge, i demanen respectar la senyalització provisional establerta.

ÚLTIMES NOTÍCIES