IniciAppTordera treballa per tornar a la normalitat després del temporal Glòria

Tordera treballa per tornar a la normalitat després del temporal Glòria

Després de la tempesta arriba la calma. Tordera dona per tancada l’emergència per la crescuda del riu. A partir d’avui, l’Ajuntament començarà a treballar per restablir la normalitat en el dia a dia el més ràpid possible. Malgrat això, el temporal ha deixat una conseqüència que tardarem mesos a resoldre com és la connexió ferroviària entre Tordera i Barcelona. La caiguda del pont d’en Pitxota a Malgrat de Mar, obligarà els usuaris de tren del municipi a utilitzar transport per carretera que s’ha habilitat entre les estacions de Maçanet i Malgrat de Mar. La generalitat estima que la construcció d’un nou pont es pot allargar entre els 6 i 9 mesos.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que avui començaran a valorar els desperfectes a la zona més propera del riu.

balanc temporal 1              

Garcia explica que durant la visita del president Torra ahir a Tordera van parlar sobre les ajudes que necessitarà el municipi per reparar els desperfectes ocasionats pel temporal.

balanc temporal 2

Un cop finalitzada l’emergència, l’alcalde valora molt positivament el funcionament del pla d’emergències local i la coordinació de tots els cossos participants en vetllar per la seguretat de la ciutadania.

balanc temporal 3

Joan Carles Garcia també ha agraït el civisme i la prudència de la ciutadania davant les crides que feia el consistori davant l’emergència viscuda.

ÚLTIMES NOTÍCIES