IniciAppResultats dels primers equips torderencs d'aquest 18 i 19 de gener

Resultats dels primers equips torderencs d’aquest 18 i 19 de gener

Foto: Xoc d’estics @xocdestics

Aquest tercer cap de setmana del mes de gener ens ha deixat de tot amb els resultats obtinguts dels primers equips torderencs. 

 
El CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord va obrir la tarda del dissabte a la pista del CP Vilanova. Els torderencs es van quedar a les portes de poder sumar alguna cosa que li hagués permès allunyar-se de les posicions del descens però no va ser així. Els Vilanovins van obrir ràpid el marcador i en tot moment van anar a remolc deixant el definitiu 4-3 en contra. Ara mateix es troben a dos punts e la zona tranquil·la. 
 
L’Associació de Rugbi La Tordera va caure al camp dels Enginyers de Barcelona per 31-17 marques. De moment amb dues jornades de tercera, dues derrotes. 
 
El CFTordera continua imparable a la tercera catalana grup 16. Davant un partit fred condicionat pel vent i les inclemències meteorològiques, el marcador no va passar del 01-1 a Caldes de Malavella gràcies a un gol de “Mame” en el 53. Aquesta setmana el Tordera s’enfrontarà al Palafrugell, cita contra el segon classificat del grup, tot i que la distància de punts es força separada i passi el que passi no es canviarà l’ordre dels de dalt. 
 
El sènior femení del CEEB Tordera de 1a catalana es va retrobar amb la victòria al pavelló dels Països Catalans contra un rival directe del grup. 61-53 contra el Martinenc. Triomf que situa a les verdes ambla quarta posició de lliga. 
 
Per tancar el cap de setmana l’Athletic Club Tordera Parc visitava el camp del Lloret Costa Brava ahir diumenge a la tarda on van caure per un contundent 7 a 1.

ÚLTIMES NOTÍCIES