IniciAppArrenca la setmana de l’Emprenedoria al Maresme

Arrenca la setmana de l’Emprenedoria al Maresme

Arriba una nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme. Tindrà  lloc del 25 al 29 de novembre i oferirà tot un seguit de càpsules formatives perquè les persones que tenen un petit negoci, o s’estan plantejant de posar-lo en marxa, puguin ampliar coneixements en temes clau com finançament, fiscalitat, captació de clients, lideratge…etc. També es continua apostant per la dona emprenedora que tindrà un espai específic i, com a novetat, s’introdueix una fórmula formativa sobre el relleu generacional al capdavant d’un negoci.

La Setmana de l’Emprenedoria al Maresme compleix dinou edicions. És una iniciativa del Consell Comarcal per facilitar que les emprenedores i emprenedors puguin conèixer tendències i eines que els hi faciliten la gestió del dia a dia del seu negoci i la millora dels canals de venda dels seus productes. A la vegada, és un bon espai per promoure i fomentar la interrelació entre professionals que poden arribar a crear dinàmiques de col·laboració empresarial.

La tècnica del Servei d’Emprenedoria, Natàlia Montoya, ha explicat que el programa pretén ser atractiu i sobretot útil per a emprenedors en fase de creació del seu negoci o per a empreses que vulguin reciclar els seus coneixements.

emprenedoria

Activitat subvencionada i sense cost per a les persones participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES