IniciAppEl ple de l’Ajuntament aprova una moció per donar suport a l’Open...

El ple de l’Ajuntament aprova una moció per donar suport a l’Open Arms

Al passat ple municipal, el grup municipal d’En Comú Podem va presentar una moció per la defensa del refugi  i reconeixement de la tasca de la ONG Open Arms.

La moció demanava que Tordera doni suport a el servei que fa Open Arms i es posicioni en contra de tots aquells governs i dirigents polítics que hi estan en contra o no promouen solucions. Així ho explicava el regidor i líder d’En Comú Podem, Salvador Giralt, que també incidia en les esmenes aportades per ERC.

mocio openarms ecp

Oriol Serra, membre de la CUP, va ratificar el seu suport a Open Arms i per tant va votar favorablement.

mocio open arms cup

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla, apuntava que les ONG com Open Arms estan fent una feina molt bona però cal actuacions a nivell polític i va votar en forma d’abstenció.

mocio open arms mestordera

Míriam Rocabruna de Ciutadans, també es va abstenir argumentant que és un problema que ha de solucionar el govern europeu.

mocio openarms cs

Des d’ERC + Gent de Tordera, Jovent Republicà també van aportat esmenes en el text definitiu de la moció. Així ho explicava el regidor Jordi Romaguera.

mocio open arms erc

El PSC donava suport a reconèixer l’Open Arms però també apel·lava a la necessitat de que la Unió Europea ajudi a solucionar les migracions. Rafa Delgado argumentava el seu vot favorable.

mocio open arms psc

L’alcalde de Junts per Tordera, Joan Carles García també va votar a favor destacant la gravetat de la situació que es viu al Mediterrani avui en dia.

mocio open arms junts

Finalment, la moció es va aprovar per 15 a favor i 2 abstencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES