IniciAppEl Teatre Clavé presenta demà el cicle Insòlit

El Teatre Clavé presenta demà el cicle Insòlit

El Teatre Clavé farà demà dimecres la presentació oficial del cicle Insòlit, un viatge sensorial en cinc actes. Una proposta nova, feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori proper i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars. En declaracions a Ràdio Tordera, el director del Teatre, Josep Navarro avançava els objectius del cicle.

navarro insolit

Insòlit es durà a terme ens dues funcions que tindran lloc els divendres 20 i 27 de setembre de 2019 a les 21h a la Sala Gran del Teatre Clavé de Tordera. L’acte és coorganitzat per la Fundació Teatre Clavé, la Fundació Alícia i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona – Turisme.

A la roda de premsa de demà es presentarà el projecte i es donaran a conèixer els productors i productes de km0 de la zona Selva Marítima i Maresme. Hi intervindran:  Joan Carles Garcia Cañizares, alcalde de Tordera; President de la Fundació Teatre Clavé i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. A l’acte també hi assistiran els patrocinadors del projecte: Agustí Torelló Mata, Can Tarranc, Ca l’Andreu i Conca de la Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES