IniciAppJunts per Tordera i ERC estarien gairebé igualats a vots, segons el...

Junts per Tordera i ERC estarien gairebé igualats a vots, segons el sondeig de Ràdio Tordera

Durant tot el dia d’avui, els corresponsals de Ràdio Tordera als diversos col·legis electorals, a més d’informar de les dades de participació, han realitzat una enquesta a peu d’urna en la que han participat 308 dels torderencs que han anat a votar.

Segons l’enquesta Junts per Tordera i Esquerra Republicana+Gent de Tordera estarien gairebé igualats, amb un 33% i  un 30% dels vots. D’aquesta manera Junts per Tordera es quedaria amb entre 6 i 7 regidors podent arribar a mantenir els resultats d’ara fa 4 anys quan es van presentar sota el nom de Convergència i Unió, mentre que ERC+GdT+JR passaria de 4 a 6 regidors.

També segons l’enquesta realitzada per Ràdio Tordera el PSC Tordera patiria una important caiguda amb un 8,8% dels vots, passant dels 3 regidors que ha tingut durant aquesta passada legislatura a tenir-ne només 1. Mentre que En Comú Podem amb el 6,5% dels vots també perdia un dels regidors que va obtenir el 2015 amb el nom de Som Tordera en coalició amb Iniciativa-verds.

Per la seva banda CUP Tordera amb el 6,5%, Ciutadans amb el 5,9% i Més Tordera amb el 5% dels vots entrarien amb un regidor, mentre que el Moviment Veïnat per Tordera amb el 3,9% i el Partit Popular amb 0,4% dels vots no tindrien representació a l’Ajuntament.

A les 8 del vespre s’han tancat els col·legis electorals i ha començat el recompte de vots, primer els de les urnes de les eleccions europees i seguidament les de les municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES