IniciAppOberta la convocatòria per presentar candidatures per optar als IV Premis #esporttorderenc

Oberta la convocatòria per presentar candidatures per optar als IV Premis #esporttorderenc

El proper divendres 14 de juny arribarà la gala dels Premis #Esporttorderenc. Enguany arriben a la quarta edició com una trobada de final temporada ben consolidada entre les entitats esportives del municipi. L’objectiu principal del certament és poder agrair la feina feta a tots els clubs, premiar els resultats obtinguts i tancar la temporada radiofònica esportiva de la ràdio. Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera remarcava l’aposta de l’emissora per l’esport que es practica al poble i l’essència que es vol aconseguir amb aquests reconeixements.

Sabater premis 1

Es seguirà el format d’anys anteriors amb les mateixes categories: Millor esportista de la temporada, Millor equip de la temporada, Millor equip base de la temporada, Millor entrenador/a de la temporada i Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport. Les entitats esportives han de presentar a través d’un correu electrònic a l’adreça radiotordera@radiotordera.cat o de manera presencial als estudis de la ràdio, un document que expliqui els mèrits i el motiu pel qual es presenten a les cinc candidatures. Sabater feia un recordatori i una recomanació als clubs per optar als premis.

Sabater premis 2

El termini per presentar candidatures finalitza el divendres 7 de juny. En properes setmanes des de la ràdio també desvetllarem el premí honorífic.

ÚLTIMES NOTÍCIES