IniciAppOberta la presentació de les candidatures per a la 8a edició del...

Oberta la presentació de les candidatures per a la 8a edició del programa Accelera el Creixement

El 3 de juny de 2019 finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la 8a edició del programa “Accelera el Creixement”, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC que té com a objectiu proporcionar les eines i el suport necessaris perquè les empreses reflexionin i identifiquin les claus d’èxit per al seu creixement a partir d’un full de ruta validat per persones expertes en el foment del creixement empresarial.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament en la pròpia empresa amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. Les candidatures es podran presentar fins el 3 de juny de 2019 (inclòs) per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

En les set edicions anteriors, han participat en aquest programa 67 ajuntaments i un total de 347 pimes. L’avaluació de les empreses tres anys desprès de la seva participació en el programa ha estat molt satisfactòria, de manera que l’ocupació de les empreses participants en aquestes tres primeres edicions ha incrementat un 21%, la facturació un 27% i els beneficis un 87%.  A més, un 72% de les empreses participants en aquestes tres primeres edicions del programa han introduït nous productes o serveis a la seva cartera, i un 64% han millorat la seva gestió.

ÚLTIMES NOTÍCIES