IniciAppEl Partit Popular centren les seves propostes en la seguretat, el deute...

El Partit Popular centren les seves propostes en la seguretat, el deute municipal i el procés independentista

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta segona setmana de campanya seran entrevistats els candidats que ja comptaven amb representació municipal.

Avui dilluns, és el torn del PP a Tordera que canvia el seu cap de llista després de l’anunciada renúncia de Xavier Martín com a número 1 que cedeix a Jose Luís Martín. El partit manté alguns candidats i en proposa d’altres per seguir tenint representació a l’Ajuntament de Tordera.

El Partit Popular no presenta un lema en concret per a Tordera. Segons el candidat José Luis Martin, Tordera pateix diversos problemes com la seguretat, el deute municipal o el procés d’independència.

Martin entrevista 1

Entre les propostes bandera de la candidatura, José Luis Martin avança que si accedeix al govern de l’Ajuntament el primer que faria seria auditar els comptes i retirar les banderes estelades del municipi.

Martin entrevista 2

L’entrevista amb el candidat del Partit Popular, José Luis Martin la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà entrevistem el candidat d’ En Comú Podem, Salvador Giralt.

ÚLTIMES NOTÍCIES