IniciAppMoviment Veïnal x Tordera amb el candidat Juanje Martin es presenta sota...

Moviment Veïnal x Tordera amb el candidat Juanje Martin es presenta sota el lema “1 minut x votar, 4 anys de polítiques municipals”

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta primera setmana de campanya seran entrevistats els candidats sense representació municipal.

Avui dijous, és el torn de Moviment Veïnal x Tordera un dels quatre nous partits que es presenten a Tordera per les eleccions municipals del 26 de Maig. Presenten com a alcaldable Juanje Martín i el segueixen Andrés López, Carolina Soler i Adán Sánchez.

Moviment Veïnal x Tordera es presenta amb el lema “1 minut x votar, 4 anys de polítiques municipals”. Segons Juanje Martin és una crida a la ciutadania a anar a votar el 26 de maig.

Juanje entrevista 1

Sobre propostes bandera de la candidatura, Juanje Martin en destaca la creació de la regidoria de barris i urbanitzacions i fer noves polítiques de joventut.

Juanje entrevista 2

L’entrevista amb el candidat de Moviment Veïnal x Tordera, Juanje Martin la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn del debat electoral, amb la presència de tots els caps de llista.

ÚLTIMES NOTÍCIES