IniciAppJunts x Tordera es compromet a completar la ronda de circumval·lació del...

Junts x Tordera es compromet a completar la ronda de circumval·lació del municipi i a desenvolupar la zona industrial de Can Pallars, a tocar de la N-II

Junts x Tordera va celebrar ahir un acte polític a l’Esplai de la Gent gran. El partit va aprofitar per tornar a presentar la candidatura, i enumerar algunes de les propostes del programa. El cap de llista, Joan Carles Garcia va avançar l’execució de grans obres de mobilitat, que han de permetre completar la ronda de circumval·lació al municipi.

acte junts x tordera esplai 1

Garcia va recordar que el municipi rebrà properament tres inversions important, dues de capital japonès i una catalana per ampliar empreses del municipi. En aquest sentit, el cap de llista de Junts x Tordera també va anunciar l’aprovació per desenvolupar  la zona industrial de Can Pallars, a tocar de la carretera N-II.

acte junts x tordera esplai 2

Durant l’acte van intervenir diferents membres de la candidatura com la número 9 Ariadna Borrell, el número 7 Albert Prats i el número 6 Victor Martín. Aquest últim va proposar donar més instruments a les associacions per ajudar-les en el seu dia a dia.

acte junts x tordera esplai 3

L’acte va finalitzar amb un vídeo resum que recull el missatge de diverses persones que donen suport a la candidatura. Uns vídeos que el partit ha anat difonen aquest dies a través de les xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES