IniciAppMés Tordera presenta la seva candidatura per concórrer eleccions municipals del 26M

Més Tordera presenta la seva candidatura per concórrer eleccions municipals del 26M

Avui divendres 3 de maig a les 19:00h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera la candidatura Més Tordera farà la presentació oficial a les eleccions municipals que se celebraran el proper dia 26 de maig. En aquest acte hi parlaran els primers candidats de la llista que exposaran les propostes i els aspectes del seu programa electoral. Posteriorment a la presentació hi haurà un petit refrigeri de germanor.

En aquesta presentació hi ha confirmada la presència de la presidenta de la plataforma-partit “Independents” i alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet.

Per primera vegada aquest partit participarà a uns comicis de caràcter municipal, que té com a principal objectiu ser una alternativa política al govern actual. Després de deixar ERC + Gent de Tordera, Xavier Pla es presenta com a alcaldable per aquesta nova formació, seguit de Sergi Masó. La regidora no adscrita Sílvia Mateos, continuarà acompanyant a Pla en aquest nou projecte. Durant aquestes setmanes, els integrants de Més Tordera s’han reunit amb veïns del municipi per copsar les realitats i ultimar els detalls del programa electoral.

ÚLTIMES NOTÍCIES