IniciAppJunts per Tordera presenta la candidatura per a les eleccions municipals

Junts per Tordera presenta la candidatura per a les eleccions municipals

El passat dissabte 6 d’Abril Junts per Tordera va organitzar un acte de presentació de la candidatura per a les municipals 2019. L’acte es va dur a terme a la Plaça de la Concòrdia, on va assistir un gran nombre de simpatitzants per conèixer la llista que presenta el grup municipal de Junts per Tordera.

Joan Carles Garcia, cap de llista de la candidatura, afirmava que era una “candidatura molt diversa i jove” a més de ser “gent implicada en el poble des de, fins i tot, nivell professional”. Així mateix, Joan Carles criticava que moltes de les noves candidatures sorgides  han “sorgit de baralles internes de partits” i les situacions que creen la divisió “repercuteixen directament al ciutadà”

Així el candidat per l’alcaldia, Joan Carles Garcia, exposava que “el primer gran discurs d’un candidat és la candidatura”.

acte juntsxtordera 1

L’acte va comptar amb la presència del Diputat del Parlament Europeu, Ramon Tremosa, que destacava les “noves inversions que arriben al municipi” i afirmant que això influencia directament al conjunt del bé econòmic del país.

acte juntsxtordera 2

A banda de la presentació de la llista, l’acte va comptar amb actuacions musicals i un vermut per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES