IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs 30-31 març

Resultats dels primers equips torderencs 30-31 març

El CFTordera va ser el conjunt que va obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. Novament l’equip va estar a l’alçada de l’enfrontament contra el líder la lliga, el CD Blanes. Finalment, repartiment de punts amb l’empat a 1 definitiu. Els grocs i vermells aquesta jornada han perdut la tercera plaça. Es troben quarts posicionats, a un punt dels tercers, Palafrugell, quatre punts dels segons, Malgrat i a deu del líder, Blanes.

L’Athletic Club Tordera Parc va suspendre el seu partit que havia de jugar a la pista del Lloret Esportiu 2012 “A” i l’enfrontament del Futsal Tordera es va ajornar per avui a les 21:30h contra el Vidreres a domicili.

El Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata continua sumant victòries i ja són cinc setmanes consecutives sense conèixer la derrota. Tot i patir diverses fases de descontrol del matx, l’equip es va posar el partit a l’esquena quan va fer falta i gràcies a una bona actitud col·lectiva i un gran Arnau Prat sota pals, van aconseguir que els tres punts contra el CH Palafrugell es quedessin al parroquial 2-1. A hores d’ara són 16 punts de marge respecte el descens.

Sorpresa de les majúscules amb el desenllaç final del partit del sènior femení del CEEB Tordera a la segona catalana. Les torderenques van caure per 63-47 a la pista del CB Vilablareix. Tot i així la primera posició no perilla ja que les seves perseguidores, Femení Osona, també va perdre aquesta setmana.