IniciNoticiesCulturaEls escriptors Víctor Amela i Quim Haro presenten la xerrada-col·loqui “Memòria Familiar:...

Els escriptors Víctor Amela i Quim Haro presenten la xerrada-col·loqui “Memòria Familiar: Llavor de novel·les”

La Biblioteca de Tordera acull aquest dijous una xerrada-col·loqui amb Víctor-Manuel Amela i Quim Haro sota el títol “Memòria Familiar: Llavor de novel·les”.
Enguany complim 80 anys del final de la Guerra Civil. I aquest dos autors (Amela i Haro) han elaborat llibres que giren entorn a vivències d’aquell moment i els seus protagonistes. Quim Haro ens parla d’aquest acte.

xerrada col.loqui 1

Víctor Amela, en la novel·la Jo hauria pogut salvar Lorca, posa veu als silencis, ens il·lustra sobre els darrers dies del Poeta i ens explica l’aventura familiar de superar una guerra. Fa deu anys, a la novel·la Cuna de amargo azúcar, el torderenc Quim Haro va fer el pas de trencar els seus silencis. En tots dos casos, la memòria familiar (inspiració i font d’informació) van alimentar les novel·les. Haro ens explica a qui s’adreça l’acte.

xerrada col.loqui 2

Però, hi ha alguna família d’aquest país que no tingui una novel·la en potència entre les vivències del conflicte? La resposta segurament és no. Quim Haro ens detalla la informació necessària per els o les que vulguin assistir a la xerrada.

xerrada col.loqui 3

La xerrada-col·loqui serà dijous 28 de Març a les 19:30h a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES