IniciNoticiesEducacióAlumnes de l'escola Vedruna Tordera participaran al Chromecamp 2019 al Caixa Fòrum

Alumnes de l’escola Vedruna Tordera participaran al Chromecamp 2019 al Caixa Fòrum

El proper dissabte 16 de març es durà a terme el Chromecamp, que aplegarà tot un seguit de pràctiques i experiències pedagògiques amb un fort component tecnològic, en el qual alumnes de les diferents escoles Vedruna Catalunya, els autèntics protagonistes de la jornada, explicaran a més de 400 mestres i professors d’escoles d’arreu de Catalunya, els projectes realitzats amb el Chromebook. Entre les escoles participants hi haurà l’escola Vedruna Tordera. En Pau Megias, mestre de l’escola, ens explicava els objectius de la jornada.

Pau Megias 1

Els alumnes de 6è de l’escola Vedruna de Tordera han preparat un seguit d’instruments programats amb Scratch i muntats amb plaques Makey-Makey. Els disseny de l’instrument ha estat realitzat per ells mateixo així com la seva construcció. A més, els alumnes de secundària han elaborat el projecte d’una casa domòtica programada amb Arduino i un taller de disseny amb el Tinkercad i impressió en 3D. Ens parlava dels projectes Pau Megias.

Pau Megias 2

Segons Megias, la finalitat és compartir amb tota la comunitat educativa tot allò que han pogut desenvolupar a les aules després de la implementació dels chromebooks com a eina habitual de treball.

Pau Megias 3

Chromecamp 2019 és una iniciativa de la xarxa d’escoles de la fundació Vedruna Catalunya Educació amb la col·laboració de CaixaForum i altres entitats vinculades al sector educatiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES