IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera confirma que la Tordera Trail Race es celebrarà...

El Club Esportiu Tordera confirma que la Tordera Trail Race es celebrarà el proper 28 d’abril malgrat la convocatòria d’eleccions generals

En menys de dos mesos, a Tordera es celebrarà un dels esdeveniments esportius de l’any amb la celebració de la Tordera Trail Race. Durant aquests darrers dies, des del Club Esportiu Tordera, entitat organitzadora de la cursa, han anat confirmant que malgrat la celebració de la convocatòria d’eleccions generals, tiraran endavant la carrera. Albert Prats president del CET reafirmava el missatge de confirmar la data de celebració de la prova tot i haver estat una decisió difícil de prendre.  

Prats data tordera trail 1

Finalment després de la llum verda per part de l’Ajuntament, Policia Local i responsables del Parc del Montnegre i Corredor, la Tordera Trail Race ja no ha de patir cap més canvi. Per altra banda, Prats informa que el ritme d’inscripcions és bo i aprofita per anunciar que la gent no s’esperi fins al final i que estigui atenta a les ofertes especials.

Prats data tordera trail 2

Us recordem que com a novetat principal enguany aquesta prova competitiva compta amb un circuit de distància de Marató (44 quilòmetres), un recorregut que en el nostre municipi mai s’havia tirat endavant fins ara.

També hi haurà, com amb la primera edició, una prova “express” de 12 quilòmetres i una distància “mitjà” de 22 quilòmetres. Per apuntar-vos o consultar tota la informació podeu connectar-vos a través de www.torderatrailrace.com .A través dels diferents perfils oficials a les xarxes socials, el Club Esportiu Tordera va llençant promocions i descomptes pels interessats de la cursa.