IniciNoticiesEsportsEl col·leccionista Joan Caimel de Pineda li fa entrega d’un quadre homenatge...

El col·leccionista Joan Caimel de Pineda li fa entrega d’un quadre homenatge al jugador torderenc d’hoquei patins Josep Enric Torner

El passat divendres 25 de gener el local dels Tallers Torner, regentat pel mític jugador d’hoquei patins Josep Enric Torner, va ser l’escenari d’un petit homenatge que el col·leccionista Joan Caimel de Pineda de Mar va voler impulsar a una de les figures més destacades de l’esport de sobre rodes. L’acte que va ser molt íntim, el pinedenc li va fer l’entrega d’un quadre emmarcat que contenia una replica de fusta del torderenc jugant a hoquei patins amb la samarreta del CPTordera, diverses fotografies i talls de revista que confirmaven que en Josep Enric havia sigut considerat el número 1. Caimel explicava els motius principals de la iniciativa.

Caimel Torner 1

Als micròfons de Ràdio Tordera el mateix Torner valorava aquest reconeixement i ens compartia les experiències que havien compartit amb en Joan.

Caimel Torner 2

Al garatge del col·leccionista pinedenc s’hi guarda un autèntic tresor de material esportiu dels exjugadors torderencs d’hoquei patins que van marcar una època. 

ÚLTIMES NOTÍCIES