IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé acull aquest dissabte el “Desconcert”

El Teatre Clavé acull aquest dissabte el “Desconcert”

La programació estable del Teatre Clavé continua aquest dissabte després del primer espectacle de la temporada el passat cap de setmana. Podrem gaudir de l’espectacle Desconcert de la companyia Percussió de butxaca.

Un grup de percussionistes ha perdut els seus instruments. Davant l’atzucac, es plantegen fer el concert, sigui com sigui. Els músics faran sonar els objectes més insòlits valent-se de la seva experiència i imaginació i, amb l’ajuda del públic, acabaran per fer un concert ben desconcertant. Aquesta excusa serveix als components de Percussió de Butxaca, per plantejar un concert on els instruments són objectes ben quotidians, que es fan sonar de la manera més inversemblant. Tot plegat, per interpretar obres pròpies d’autors consagrats del segle XX.

L’espectacle està recomanat per nens/es de 6-12 anys i es farà dissabte a les 18:00h al Teatre Clavé. El preu és de 6 euros, en cas dels socis de l’Associació d’Espectadors 5 euros. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 15€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 18€.

ÚLTIMES NOTÍCIES