IniciNoticiesEsportsLes germanes mundialistes torderenques Virginia i Noa Rusca de bike trial es...

Les germanes mundialistes torderenques Virginia i Noa Rusca de bike trial es preparen per una temporada ben ambiciosa

L’esport torderenc ja ho té això de poder anar descobrint any rere any nous esportistes del municipi consagrats amb la modalitat que practiquen. És el cas de les germanes Virginia (13 anys) i la Noa Rusca (9 anys) que practiquen el bike trial. Amb una curta trajectòria cadascuna en aquest esport, ja han aconseguit representar Espanya als Jocs Mundials de la Joventut de trial celebrats durant el passat estiu. En el cas de la Virginia, el curs anterior va aconseguir el primer lloc del podi en categoria Infantil a la Copa d’Espanya, una posició que la va portar fins a la cita mundialista. Ella mateixa compartia l’experiència que havia viscut a Itàlia. 

Virginia rusca 1

Enguany ja serà esportista de segon any a la modalitat on competeix un fet que la fa ser optimista amb els resultats que pugui sumar.

Virginia rusca 2

De les dues germanes, la Noa va ser la primera en apuntar-se al Bike Trial. Ens explicava el gran any 2018 per ella.

Noa rusca 3

Als micròfons de Ràdio Tordera la jove esportista també compartia l’experiència que havia viscut al mundial aquest estiu.

Noa rusca 4

Les dues pilots formen part der l’escola Premia de Dalt BTT i compaginen els seus estudis a l’Escola Brianxa amb els entrenaments i la implicació que significa poder estar al més alt nivell.

ÚLTIMES NOTÍCIES