IniciNoticiesEntitatsMarta Paset escollida cap de llista d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera i...

Marta Paset escollida cap de llista d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera i Jovent Republicà de forma unànime

Ahir Diumenge 27 de Gener, l’Assemblea de militants, amics i amigues d’Esquerra Republicana i Jovent Republicà, varen escollir de forma unànime la seva cap de llista, Marta Paset.

Així doncs, l’activista local ha passat a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana, Gent de Tordera (el grup d’independents on ella forma part), i Jovent Republicà. A través d’un comunicat, els republicans parlen d’un equip fortament compromès en portar a terme una proposta local d’excel·lència per a les pròximes eleccions municipals. Compromís que, diuen, els ha portat a realitzar canvis i actuar decididament a nivell particular o d’equip a favor del que creuen pel millor del poble. Afegeixen que així ho van fer els militants quan van revocar Xavier Pla de cap de llista al veure que no tenia suports de Gent de Tordera i Jovent Republicà, i així ho va fer l’Anna Serra a principis de mes quan va veure que la conciliació familiar li impedien estar al 100% pel projecte. Marta Paset afronta la candidatura amb molta il·lusió i amb ganes de treballar.

paset 1

Sobre la seva idea de Tordera, Paset parla d’un poble proper i amable per els seus veïns i veïnes.

paset 2

Sobre Marta Paset, els republicans destaquen la enorme feina que s’ha estat realitzant aquests últims mesos com equip, parlant i escoltant a la gent a través de la campanya encara activa de Digues la Teva (www.digueslateva.cat), o en el pròxim esdeveniment del 1 de febrer de format poc habitual, El Despertar de Tordera.  Aquest acte, que es realitzarà a la Masia Tordera (antiga Granja Pilar), contarà d’uns parlaments, una de benvinguda i una final amb refrigeri gratuït pels assistents on els torderencs i torderenques puguin dir la seva i parlar amb l’equip republicà, explicant idees i preocupacions i podent preguntar qualsevol dubte que puguin tenir. Paset convida a tothom a assistir a l’acte.

paset 3

Tota la informació es pot consultar al web www.t20.cat, web en referència al moviment que també presentaran a l’acte.

ÚLTIMES NOTÍCIES