IniciNoticiesEntitatsLa Plataforma Aturem la C-32 alerta de l’impacte ambiental tindria la prolongació...

La Plataforma Aturem la C-32 alerta de l’impacte ambiental tindria la prolongació de l’autopista entre Tordera-Lloret

El passat divendres 25 de Gener, la Biblioteca de Tordera va ser l’escenari d’una xerrada sobre el projecte de prolongació de l’autopista del Maresme entre Tordera i Lloret de Mar. Sota el títol “Aturem la C-32 el nostre territori en perill” i l’organització de la plataforma C-32 i En Comú Podem Tordera, va comptar amb la xerrada de Joan Mora membre de la plataforma Aturem la C-32 on es posava en qüestió la viabilitat ecològica d’aquesta obra.

El mateix Joan Mora, reconeixia que el problema de mobilitat existent i que cal donar solucions tot i que defensava que el perllongament afectaria mediambientalment. De fet, defensava que l’impacte ambiental “serà molt gran” ja que a nivell ecològic s’endinsa per zones geològiques per un relleu molt abrupte, amb rieres i turons, per la qual cosa la construcció de l’autopista pot afectar-hi directament. De la mateixa forma, també defensava que el cost de la construcció del Perllongament de la C-32 pot redirigir-se en altres projectes de mobilitat, criticant a la Concessionària d’Autopistes, que finançarien l’obra. Ho explica el ponent de la xerrada, Joan Mora en declaracions al programa Tordera en Directe.

Mora xerrada perllongament c32

Finalment, Mora ressalta que l’alternativa hauria de ser  millorar la xarxa que existeix actualment en comptes d’ampliar l’autopista.

ÚLTIMES NOTÍCIES