IniciNoticiesCulturaLa segona edició del Festival Zero portarà tres espectacles "no convencionals" a...

La segona edició del Festival Zero portarà tres espectacles “no convencionals” a cinc municipis de Barcelona, entre ells Tordera

Per segon any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis. Josep Navarro és director del Teatre Clavé.

festival zero 1

El festival Zero es realitzarà durant els mesos de febrer i març de 2019 i es durà a terme a cinc municipis de la província de Barcelona, entre ells, Tordera. Al Teatre Clavé el festival Zero tindrà lloc els dies 8 i 9 de febrer amb tres espectacles: A mi no me escribió Tennesse Williams (porque no me conocía) una producció de la Cia Roberto G. Alonso amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la perfomance; ESPERA un espectacle de circ de carrer participatiu a càrrec de la companyia Circ EIA; i finalitzarà amb PAINBALL un joc amb pilotes juntament amb tres intèrprets i un piano de cua a càrrec de Les Impuxibles.

Josep Navarro afirma que l’objectiu del festival és crear una borsa d’espectadors jove.

festival zero 2

Actualment, formen part de Teatre en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès, Montcada i Reixac i El Vendrell.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES